Під Нікополем почалась реконструкція мосту через річку Чортомлик

Під Нікополем почалась реконструкція мосту через річку Чортомлик
60502 ПЕРЕГЛЯДІВ

Переправа матиме дві смуги руху транспорту. Проїзну частину покриють спеціальним асфальтобетоном з водонепроникними властивостями. Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Завершено етап підготовчих робіт та мобілізації механізмів на мосту через річку Чортомлик у Нікопольському районі. Зараз мостовики розпочали роботи з реконструкції.

«Мостовики споруджують забивні палі. Загалом їх буде чотири: дві на березі та дві проміжні – на воді, — повідомляють у ДніпроОДА. — До будівельного майданчика підвозять металоконструкції. Їх змонтують на встановлені опори. Після – покладуть плити».

За інформацією Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області, довжина мосту буде 159 метрів. Ширина проїзної частини — 14 м, двобічні тротуари шириною по 1,5 м, передбачено дві смуги руху автомобільного транспорту (по одній в кожному напрямку) — 2×3,75 м. На переправі змонтують освітлення та облаштують систему водовідведення.

Нагадаємо, міст через річку Чортомлик у Нікопольському районі обвалився 20 травня 2020 року через перевантажену фуру. Автівки на цій частині траси, що з`єднує Нікополь та Кривий Ріг, пустили об`їзним шляхом, а згодом змонтували тимчасовий понтонний міст.

Теги: реконструкція ,Олексіївський міст, Дніпропетровщина,Служба автомобільних доріг