УКРАЇНЦІ ВМІЮТЬ І ХОЧУТЬ ЗАХИЩАТИ СВОЮ КРАЇНУ

УКРАЇНЦІ ВМІЮТЬ І ХОЧУТЬ ЗАХИЩАТИ СВОЮ КРАЇНУ
386395 ПЕРЕГЛЯДІВ
Ситуація у Східній та Південно-східних операційних зонах залишається складною, але контрольованою. На цьому наголосив командувач сил оборони генерал-лейтенант Сергій Наєв.
- Щодня противник не полишає спроб здійснювати наступальні дії з метою встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей, а також взяття під контроль населених пунктів Запорізької області, - повідомив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
За словами командувача, задля підтримки наступальних дій батальйонних і ротних тактичних, на зазначених напрямках, ворог щоразу здійснює вогневе ураження позицій українських захисників з реактивної та ствольної артилерії.
- Але наші військовослужбовці продовжують укріплювати свої позиції та героїчно відстоювати кожен клаптик української землі, відбиваючи атаки ворога, знищуючи танки, літаки, броньовану та автомобільну техніку, - підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
За його словами, це стає можливим завдяки тому, що українську націю формують свідомі громадяни, які вміють і хочуть захищати свою країну.
- Україна завжди мала величезну кількість патріотів, які у найскрутніші часи ставали на її захист. Це цвіт нації і її генофонд, який формує обличчя держави! Наша перевага у тому, що ми вміємо і хочемо захистити себе, свій рід і свою країну від підступного ворога! Я впевнений, що в нашої країни прекрасне майбутнє, – наголосив командувач сил оборони генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Разом переможемо!