ДІЯТИ ЧІТКО, ВПЕВНЕНО ТА ЗЛАГОДЖЕНО

ДІЯТИ ЧІТКО, ВПЕВНЕНО ТА ЗЛАГОДЖЕНО
347398 ПЕРЕГЛЯДІВ
На південному напрямку тривають тренування протитанкових артилерійських та інженерних підрозділів, що несуть бойову службу на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим.
Цього разу кілька підрозділів одночасно відпрацьовували навчальні завдання у тісній взаємодії одне з одним.
Як повідомив командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв, за легендою навчань, військовослужбовці мали спільними силами відбити спробу прориву ворожої бронетехніки на танконебезпечному напрямку.
- За лічені хвилини вони зайняли визначені позиції, розгорнули артустановки та почали встановлення мінних загороджень, - наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
За словами командувача, було важко, але військові працювали в штатному режимі, спокійно і впевнено, як у бойовій обстановці. Разом із тим, за вмілими злагодженими діями відчувалась щоденна напружена служба та значний досвід.
- Ці навички за вісім років війни кожним військовослужбовцем вже опановані, тож завдання виконуються чітко, впевнено та злагоджено. Вочевидь, що і в бойових умовах вони діятимуть так само ефективно і будуть прикривати небезпечні напрямки від реального противника, - підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Разом переможемо!
Відділ зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України